Stigao u kontrolu

Brad Pitt u Hrvatskoj gradi luksuzni resort u blizini Vodica

Gospodarstvo / Novac | 14. 09. 2017. u 09:07 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brad Pitt je uspio ono što malo kome pođe za rukom. Prošloga tjedna planetarno popularni glumac posjetio je Hrvatsku bez ikakvoga kontakta s medijima, potpuno neopažen.

Incognito Brad došao je u obilazak Zablaća, mjesta u kojemu će se graditi luksuzni ''resort'', a on je jedan od glavnih ulagača, piše Harpers Bazaar.

Još se prošle godine pisalo o mogućim ulaganjima hollywoodskih zvijezda u hotele diljem Jadranske obale, a najviše je pažnje zasigurno privukao upravo Pitt koji je odlučio svoj novac uložiti u izgradnju turističkoga naselja pokraj Šibenika, piše Slobodna Dalmacija.

Šuškalo se i nagađalo, a posjetio je prošle godine Brad i samu lokaciju, ali o projektu se u zadnje vrijeme ulagači nisu oglašavali.

Njegov suradnik u ostvarivanju ovoga cilja, arhitekt Nikola Bašić, poznat po zadarskim Morskim orguljama, potvrdio je rad na projektu. Naselje bi trebalo uključivati luksuzne hotele, terene za golf, restorane i dućane, a radi se doista o velikoj površini.

Procjenjuje se da će ovaj luksuzni ''resort'' u izgradnji biti težak preko 1,5 milijardi dolara, a navodno je švicarski investicijski fond TFI Holding već u njega uložio oko 70 milijuna dolara, prema pisanju britanskih medija.

Kopirati
Drag cursor here to close