Priznanja

Bimalovom ulju dodijeljeno pet zlatnih medalja i šampionski pehar

Gospodarstvo / Flash | 20. 04. 2017. u 13:12 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jestivo ulje "Bimal" još jednom je dokazalo da je lider u kvaliteti jestivih ulja, te je i ove godine ocjenjivačka komisija Novosadskog sajma Bimalu dodijelila pet zlatnih medalja.

U okviru 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu i brčanska kompanija "Bimal" nagrađena je velikim šampionskim peharom za visoku kvalitetu jestivih ulja suncokreta i ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

''Zalaganje da potrošači našeg ulja uvijek koriste kvalitetan i siguran proizvod primat je u našem poslovanju. Stoga smo mi u kompaniji "Bimal" ostvarili da imamo kvalitetan proizvod koji s jedne strane poštuje sve norme proizvodnje u zemlji, a koji sa druge strane odgovara i sistemima kvaliteta i proizvodnje stranih tržišta na koja izvozimo'', rekla je Nataša Pucar, direktorica korporativnih komunikacija Studen Holdinga, u čijem sastavu posluje i tvornica za proizvodnju jestivog ulja "Bimal".

"Bimal" je implementirao sustav kvalitete u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001:2008, HACCP, International Food Standard (IFS) i ISCC, a dokumentirajući i certifikujući Kosher i Halal certifikate potpuno se prilagodio potrebama tržišta. "Bimal" je član Dunav Soja asocijacije i podržava proizvodnju od non-GMO soje.

Od 2002. godine, od kada je članica Studen Holdinga, tvornica za proizvodnju jestivog ulja "Bimal" povećala je svoje proizvodne kapacitete, a unapređenjem pogona "Bimal" je do danas upetostručio kapacitet prerade sjemena uljarica sa 26.000 tona godišnje na današnjih 120.000 tona prerađenog sjemena, priopćeno je iz "Bimala".

Kopirati
Drag cursor here to close