Žrtvovao skupi auto da spasi onesviještenog vozača, Musk ga nagradio besplatnim popravkom
Tesla-Fahrer :)
OBJAVA: Petak, 17. veljače 2017. 15:34
IZVOR: Bljesak.info/VL
AUTOR: Z.S.
Manfred Kick Tesla
0

Kick je u vožnji nazvao vatrogasce, a potom se s Teslom dovezao ispred Passata te polagano kočio dok se oba auta nisu zaustavila. Ušao je kroz putnička vrata i pomogao 47-godišnjem vozaču.

Nijemac koji je hrabro i nesebično pomogao vozaču koji se onesvijestio u vožnji te pritom oštetio svoj skupocjeni automobil Tesla Model S bit će nagrađen besplatnim popravkom.

Objavio je to na Twitteru nitko drugi nego šef Tesle Elon Musk, koji je pohvalio vozačev podvig.

Manfred Kick (41) vozio se autocestom u blizini Münchena u ponedjeljak navečer kada je ugledao Volkswagen Passat kako vrluda cestom, čak povremeno udarajući u ogradu.

Dovezao se pokraj auta i primijetio kako je vozač Passata izvan svijesti.

"Vozač je bio nagnut prema naprijed i visio je nepokretno u pojasu. Glava i ruke su mu visile", rekao je Kick za Merkur.

Kick je u vožnji nazvao vatrogasce, a potom se dovezao ispred Passata te polagano kočio dok se oba auta nisu zaustavila. Ušao je kroz putnička vrata i pomogao 47-godišnjem vozaču.

"Osjećao sam njegov puls, a zatim sam ga stavio u ležeći položaj, tako da mu je pjena izlazila iz usta", rekao je Kick.

Uskoro su i drugi vozači koji su se zaustavili pripomogli 47-godišnjaku, koji je vjerojatno doživio moždani udar. Policija je u utorak izvijestila kako je zdravstveno stanje vozača stabilno.

Kick je nesebično spriječio potencijalnu tragediju, a njegovo djelo pohvalio je Elon Musk.

"Čestitke vlasniku Tesle koji je žrtvovao štetu na vlastitom autu kako bi sigurno zaustavio auto s onesviještenim vozačem", napisao je Musk na Twitteru, dodajući da će Tesla pokriti sve troškove popravka.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.