M-6.1

Zbog radova na širokobriješkoj Obilaznici prometuje se usporeno

AutoMoto / Flash | 31. 08. 2017. u 12:45 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog radova na kanalizacijskom kolektoru na dijelu magistralne ceste M-6.1 na Obilaznoj cesti u Širokom Brijegu, kod raskrižja za Ulicu fra Dominika Mandića, prometuje se usporeno.

Razlog je što mehanizacija povremeno bude na kolniku, no osim prometnih znakova koji vas ranije upozoravaju na radove, promet nitko ne regulira. Pozivamo vozače na dodatan oprez na tom dijelu ceste.

Prema prikupljenim podacima, u četvrtak se na cestama u BIH prometuje bez izvanrednih ograničenja, uz pojačanu frekvenciju vozila. Apelira se na vozače da, bez obzira na vremenske i prometne uvjete, voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična pretjecanja.

Na dionicama s aktualnim sanaciojskim radovima prometuje se usporeno, uz obavezno poštivanje postavljene signalizacije.

Na graničnom prijelazu Bosanski Brod na izlazu iz BIH čeka se 20-ak minuta, ali je prostor između dva prijelaza pun (most na Savi), pa se savjetuje vozačima da koriste druge prijelaze. Na GP Doljani pojačan je ulaz vozila u BIH. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta.

Vozače napominjemo da prije polaska na putovanje provjere  posjeduju li svu potrebnu dokumentaciju za prelazak granice.

Zbog vjerskog praznika Kurban Bajrama, večeras od ponoći do 3. rujna do 24 sata, zabranjuje se prijevoz eksplozivnih materijala na području Federacije BIH.

Kopirati
Drag cursor here to close