BIHAMK

Vozači oprez, povećan broj biciklista i motociklista u prometu

AutoMoto / Flash | 30. 05. 2017. u 05:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na putovima u Bosni i Hercegovini jutros se prometuje uz povoljne uvjete za vožnju. Frekvencija vozila izvan većih gradskih centara je umjerenog intenziteta, dok je u gradskim centrima intenzitet prometa pojačan.

Povoljni vremenski uvjeti doprinose povećanom broju biciklista i motociklista u prometu, pa se vozači pozivaju na pojačan oprez. Na dionicama na kojima se izvode sanacijski radovi, prometuje se sporije uz obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Na magistralnom putu M-17 Jablanica-Mostar, zbog radova u Donjoj Jablanici, tijekom dana prometuje se usporeno, uz naizmjenično propuštanje vozila. Sporije prometovanje moguće je i na magistralnom putu M-5 Tranzit kroz Sarajevo, gdje je u tijeku redovno održavanje kolnika.

Radovi se izvode i na autoputu A-1 Zenica jug-Kakanj (u mjestu Donji Tičići), zatim na magistralnim putovima: M-4 Simin Han-Kalesija, M-20 Goražde-Ustiprača, M-4 Banja Luka-Čelinac, M-16 Poriče-Kupres i M-6.1 Karlov Han-Kolo, kao i na području Živinica (M-18) i Sanskog Mosta (M-15).

Na graničnim prijelazima nisu zabilježena duža zadržavanja.

Zbog radova na području Hrvatske, povremeno se sporije prometuje na graničnim prijelazima

Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close