Vozili smo

Volvo XC60 - švedska šifra za uspjeh

Bljesak.info je tako zavirio u tajne novog Volvo SUV modela, koji u nešto kompaktnijem kroju zapravo donosi sve ono što već poznajemo s većeg modela XC90
AutoMoto / Flash | 14. 08. 2017. u 06:40 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako službeno na tržište stiže početkom jeseni, novi Volvo XC60 je potpuno spreman i prvi odabrani već su ga vozili.

Thorova svjetla i maska motora tako su dodatno evoluirali, a ukupan oblik modela na prvu već odaje snagu, solidnost i komfor vožnje.

Novi XC60 dug je 4,70 metara, skoro kao prethodni model, ali sada ima za 9 centimetara duži međuosovinski razmak, čak 5 centimetara je niži i tek malo širi, da bi se dobile željene proporcije.

Novi švedski SUV pokreću dvolitarski dizel i benzinski motori, gdje svatko može pronaći izbor za svoje potrebe, u rasponu snaga od 235 do 320 KS. Međutim, vrh ponude čini hibridni model, oznake T8, koji razvija čak 407 KS i ujedno je ne samo najsnažniji, najbrži i najmoćniji XC60, nego je i najštedljiviji model u gami, čija potrošnja ide tek nešto više od dva litra na stotinu kilometara!

Za više informacija o modelu, cijeni i paketima opreme, kao i tehničkim karakteristikama, posjetite osobno Auto Nuić u Mostaru na Bišću Polju – ili posjetite njihovu stranicu.

Kopirati
Drag cursor here to close