VIDEO | Tim Cook: Apple razvija tehnologije za autonomnu vožnju
Službeno priznali
OBJAVA: Utorak, 13. lipnja 2017. 21:22
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Tim Cook Košulja
0

Tim Cook je u intervjuu za Bloomberg konačno javno priznao kako Apple ima vlastiti projekt razvoja tehnologija za autonomnu vožnju koji nosi kodno interno ime Project Titan.

U intervjuu za Bloomberg, glavni izvršni direktor Applea Tim Cook konačno je javno potvrdio kako njegova tvrtka razvija tehnologije za autonomnu vožnju.

Tim Cook smatra razvoj umjetne inteligencije potrebne za realizaciju autonomne vožnje jednim od najzahtjevnijih projekata.

To je ujedno i prvi put da su u Appleu priznali da rade na takvom projektu, s obzirom da je dosad informacija da tvrtka iz Cupertina radi na autonomnim vozilima bila strogo čuvana tajna, javlja Bug.hr.

U svrhu realizacije ovog projekta, koji je dobio interno ime Project Titan, Apple je dosad zaposlio oko 1000 stručnjaka.

Spomenuti stručnjaci bavit će se razvojem sustava koji će omogućiti upravljanje volanom, ubrzanjem i kočenjem bez ljudske intervencije.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.