VIDEO | Službena vozila u BiH se koriste bez jasnih pravila
Građani plaćaju
OBJAVA: Srijeda, 19. travnja 2017. 18:51
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Predsjedništvo BiH Vozni Park
2

Kad je riječ o službenim vozilima, stanje je potpuno nesređeno.

Još nema službenog objašnjenja zašto je supruga člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, Sebija Izetbegović, vozilom Predsjedništva išla na službeni put u Tuzlu, kao direktorica Kliničkog centra.

Nema pojašnjenja ni iz Predsjedništva niti iz Kliničkog centra u Sarajevu. Kad je riječ o službenim vozilima, stanje je potpuno nesređeno.

Revizorska izvješća godinama upozoravaju da je to vrlo mutno područje, građani plaćaju a da se malo zna tko gdje i zašto vozi.

Više pogledajte u videu:

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
zijo mijo
1. zijo mijo
prije 159 dan.
ne kontam!° jeste li to tek sada skontali???? pa to ptice na grani znaju... u federalnoj upravi civilne zaštite se koriste kvadovi lebdeca plovila kombi vozila i to ima dokumentirano fotografijama na nekoliko portala na internetu i niko ništa.... stvarno ste smiješni
+30
-0
0
BA
Chrome
Ab Normal
1.1. Ab Normal
prije 159 dan.
Mlatimo praznu slamu. Boli njih Q .
+19
-0
0
BA
Chrome