Uštedite do 8.000 KM na novom Golfu
Golf City
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 9:10
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K
Uštedite do 8.000 KM na novom Golfu
0

Volkswagenovi TSI benzinski motori s turbo punjenjem savršena su kombinacija snage i štedljivosti.

"Golf City. Kralj klase se vratio u novom ruhu.". Ovo je moto pod kojim je Porsche BH, uvoznik za Volkswagen vozila u BiH, pokrenuo najnoviju akcijsku kampanju za model Golf. Kupci će biti u prilici doći do novog Volkswagen Golfa uz do sada najprivlačniju cjenovnu ponudu sa uštedom od 8.000 KM i gratis redovne servise do 75.000 km.

„Odlučili smo se u ovoj kampanji kupcima približiti ponudu benzinskih agregata Volkswagena, zbog čega je kreirana posebna ponuda za Golf 1.0l TSI motor po najboljoj cijeni do sada – 29.235 KM do registracije. Navedena cijena važi za pravna lica, a za fizička lica cijena iznosi 31.319. KM do registracije.

Volkswagenovi TSI benzinski motori s turbo punjenjem savršena su kombinacija snage i štedljivosti. U skladu sa svjetskim trendom downsizing-a, najmoderniji benzinski motori su zadržali istu snagu kao i prethodnici, ali uz znatno smanjenu potrošnju goriva, te kultivisan i uravnotežen rad.“, izjavio je Ismir Omeragić, brend menadžer za Volkswagen putnička vozila, te dodao da kupovinom Volkswagen Golfa ostvarujete ne samo uštedu od 8.000 KM, već i gratis redovne servise vozila do 75.000 km u suradnji sa Porsche Leasingom.

Golf je automobilska ikona koja nikada ne izlazi iz mode, a bit će raspoloživa i u dizelskoj izvedbi: Golf City 1.6l TDI za 31.800 KM do registracije za pravna lica.

Akcija vrijedi do 31.12.2017. godine ili do isteka zaliha.

Posjetite Volkswagen prodajne salone, informirajte se i odaberite svoj Golf City.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.