Upozorenje vozačima koji u nedjelju putuju u autocestom
Hrvatska
OBJAVA: Nedjelja, 18. lipnja 2017. 8:58
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Hrvatska autocesta zatvorena
0

"Prema prognozi DHMZ-a, podno Velebita očekuje se umjerena i jaka bura s olujnim udarima što bi moglo stvoriti poteškoće u prometovanju autocestom te zatvaranje dionice autoceste za sve ili određene skupine vozila"

Hrvatske autoceste, Održavanje i naplata cestarine, u subotu su poslale priopćenje s ozbiljnim upozorenjem za sve vozače. Naime, ističu kako su od Državnog hidrometeorološkog zavoda primili prognozu za nedjelju s najavom olujnog vjetra na podvelebitskoj dionici autoceste A1.

"Prema prognozi DHMZ-a, podno Velebita očekuje se umjerena i jaka bura s olujnim udarima što bi moglo stvoriti poteškoće u prometovanju autocestom te zatvaranje dionice autoceste za sve ili određene skupine vozila", navodi se u priopćenju.

Nadalje, ističu kako će HAC ONC u suradnji s policijom isključivati promet s autoceste na obilazne pravce, no zbog radova koji se izvode na tim obilaznim pravcima očekuje se da će promet biti smanjene protočnosti. Stoga iz HAC ONC-a savjetuju vozače da prije polaska na put provjere stanje na cestama, kako bi u slučaju otežanog stanja na autocesti imali alternativni pravac, prenosi Dnevnik.hr.

U poslijepodnevnim satima očekuje se pojačan promet na cestama u smjeru unutrašnjosti, posebice na autocestama A1 Zagreb-Dubrovnik i A6 Rijeka-Zagreb te A3 Bregana-Lipovac u smjeru zapada.

Zbog povremenih ciljanih graničnih kontrola moguća su duža čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH, Srbijom i Mađarskom.

Zbog olujne bure mogući su poremećaji u plovidbenom redu trajekata i katamarana.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.