Subota 18.2.

Upoznajte se s novim Megane Grand Coupeom na Rondou

AutoMoto / Flash | 16. 02. 2017. u 11:49 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

GUMA M i Renault ove subote u Mostaru organiziraju promociju najnoviji Renault automobila. Iskoristite prve naznake proljeća u lijepom ambijentu Parka Zrinjevac pored Rondoa ove subote (18.2.) od 9-17 sati i upoznajte novi Megane, Megane GrandCoupe i Scenic.

Nasljednik modela Mégane Sedan i Fluence, dolazi sa privlačnim imenom - Megane GrandCoupe i istovremeno postavlja nova mjerila i nove vrijednosti u segmentu kompaktnih limuzina. Novi Megane GrandCoupe osvaja atraktivnim linijama te mišićavim i elegantnim bokovima, s prepoznatljivim svjetlosnim potpisom prednjih i stražnjih svjetlosnih elemenata. Jedan od najprostranijih prtljažnika u klasi nudi 508 litara, a produženi osovinski razmak osigurava udobno putovanje putnicima kako naprijed, tako i na stražnjoj klupi.

Novi Renault Scenic donosi nova mjerila u klasi automobila čiji je i rodonačelnik - Senic klasa.

Novi Renault Scenic u potpunosti je izmjenjen. Naglasak je na njegovim nekonvencionalnim proporcijama, koji upotpunjuju veliki 20-inčni kotači kao dio standardne opreme, zatim poniruća forma vjetrobranskog stakla i krajnje prepoznatljivi Renaultov svjetlosni potpis sprijeda i straga. Novi Renault Scenic pruža uživanje u tehnologiji do sada rezerviranoj u vozilima iz luksuznijeg segmenta. Prvi put u jednom Renault modelu objedinjen je paket inovativnih, sigurnosnih i praktičnih sistema.

Posjetite ovu zanimljivu izložbu u subotu od 9-17 sati na Rondou. GUMA M je posebno za posjetitelje pripremila vrlo primamljive cijene novih Renault automobila. Izuzetno atraktivne akcijske cijene posjetitelji će moći ostvariti uz predočenje letka koji će moći preuzeti na licu mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close