Hercegovinapromet

U Mostaru predstavljen novi CITROËN C4

AutoMoto / Flash | 09. 04. 2015. u 12:59 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prezentacija vozila CITROËN C4 druge generacije održana je danas u hotelu Ero u Mostaru na prigodnoj konferenciji za novinare. Kako bi se bolje upoznali sa novom liniju vozila Citroën C4, organizirana je prezentacija i testne vožnje.

Novinarima se na početku prezentacije obratio direktor marki Citroën i DS Filip Koren koji je istaknuo kako su otmjen dizajn, posvemašnja udobnost i odlična vozna obilježja, prednosti koje dokazuju sposobnost marke CITROËN da kreativnost i tehnologiju upotrijebi za stvaranje ugode i za tijelo i za duh.

CITROËN C4 druge generacije možete kupiti u HERCEGOVINAPROMET d.o.o. Mostar koji su bili domaćini današnje prezentacije i druženja s novinarima. Više informacija o vozilu, velikom izboru agregata kao i eventualne testne vožnje možete potražiti i zatražiti na stranicama zastupnika.

Predstavljen tržištu 2010. i u više od 450.000 primjeraka proizveden u tvornici u Mulhouseu u Francuskoj, CITROËN C4 druge generacije uzor je u klasi kad je riječ o udobnosti, a osuvremenjen je novim svjetlosnim potpisom, korisnim tehnologijama i motorima najnovije generacije.

Od novih posebnosti tu su odlična zvučna izolacija, udobnost sjedala, prednje masažno sjedalo i veliki panoramski ostakljeni krov s električnim sjenilom za sunce. Respektabilan je i prtljažnik od 408 litara.

Ističe se i novi svjetlosni potpis koji zahvaljujući svjetlima sa LED-diodama osnažuje izražajnost prednjeg dijela, a stražnja se strana zbog svjetala s 3D efektom doima dinamičnijom. Tu je i unutrašnjost s novim presvlakama i pojednostavnjenom armaturnom pločom s novim 7-inčnim ekranom osjetljivim na dodir u sredini.

Tu su i tehnologije koje pojednostavnjuju vožnju, poput sustava za pomoć pri kretanju na uzbrdici, inteligentnog nadzora prianjanja te sustava za nadzor mrtvog ugla. Boravak u vozilu s uspostavljenom internetom konekcijom preko funkcije CITROËN Connect Box (koja uključuje pozive u pomoć i pozive za asistenciju na cesti s lokalizacijom vozila, kao i virtualnu servisnu knjižicu i uslugu Eco Driving dostupnu putem interneta – ovisno o državi).

U ponudi je devet boja karoserije, među kojima su dvije nove, siva Galet i siva Platinium, kao i kotači velikog promjera, čak od 18”.

Pristup i pokretanje vozila bez ključa, koji omogućava pristup vozilu i pokretanje motora dok elektronički ključ ostaje uz vas, inteligentni nadzor prianjanja (CTI), koji poboljšava vučnu silu kad je prianjanje kotača slabo (snijeg, poledica, blato itd.), pomoć pri kretanju na uzbrdici i električna parkirna kočnica, samo su neke od odlika novog CITROËN C4 druge generacije

Tu su još svjetla za maglu sa statičkim osvjetljenjem pri skretanju, sustav za upozorenje o nenamjernom prelaženju crte … 

Kopirati
Drag cursor here to close