Svjetski poznate Apollo gume od sada i u Mostaru
Apolo d.o.o. Mostar
OBJAVA: Utorak, 10. siječnja 2017. 9:48
IZVOR: Promotivni članak
AUTOR: Z.S.
Apollo Gume
0

S ovako snažnim referencama, "Apolo d.o.o. Mostar" ponosno predstavlja Apollo liniju guma zavidnih performansi, dinamičnog dizajna i krajnje povoljne cijene.

Ovom prilikom želimo vas obavijestiti kako je Apolo d.o.o. uz širok asortiman proizvoda rezervnih dijelova koje ima u svojoj ponudi postala zastupnik i za auto gume marke APOLLO.

Novost na tržištu, ali nikako novost u gumarskoj industriji su Apollo gume.

Svjetski poznati gumar Apollo Tyres LTD putem Apolo d.o.o. Mostar na naše je tržište plasirao Apollo gume.

U pitanju su gume za putnička vozila respektabilnih voznih svojstava po iznimno povoljnijim cijenama, koje se izdvajaju u masi sličnih ekonomski orijentiranih guma na tržištu.

Premium gume nizozemskog Vredesteina, koji se u međuvremenu udružio s tvrtkom Apollo u cilju širenja na europskom tržištu dokaz su tradicije i kvalitete. Trenutno iz proizvodnih pogona nove kompanije ApolloVredestein BV u nizozemskom Enschedeu, s godišnjim kapacitetom od preko šest milijuna ljetnih, zimskih i cjelogodišnjih guma, pristižu visokokvalitetne gume pod imenima Apollo i Vredestein, a oba branda su sada dostupna i na našem tržištu.

S ovako snažnim referencama, "Apolo d.o.o. Mostar" ponosno predstavlja Apollo liniju guma zavidnih performansi, dinamičnog dizajna i krajnje povoljne cijene. Za razliku od mnogih drugih nepoznatih i sumnjivih proizvoda koji su preplavili tržište, Apollo gume imaju jak i pouzdan pedigre da odgovore na sve veće zahtjeve kupaca i u ekonomskoj klasi.

Za sve upite vezane za Apollo gume kao i informacije o akcijskim cijenama, očekujemo vas s nestrpljenjem!

APOLO d.o.o. Mostar
Put za Aluminij bb
T: +387 36 352 830
M: apolo@apolomo.com
Facebook
 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.