Apolo d.o.o. Mostar

Svjetski poznate Apollo gume od sada i u Mostaru

AutoMoto / Flash | 10. 01. 2017. u 08:48 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovom prilikom želimo vas obavijestiti kako je Apolo d.o.o. uz širok asortiman proizvoda rezervnih dijelova koje ima u svojoj ponudi postala zastupnik i za auto gume marke APOLLO.

Novost na tržištu, ali nikako novost u gumarskoj industriji su Apollo gume.

Svjetski poznati gumar Apollo Tyres LTD putem Apolo d.o.o. Mostar na naše je tržište plasirao Apollo gume.

U pitanju su gume za putnička vozila respektabilnih voznih svojstava po iznimno povoljnijim cijenama, koje se izdvajaju u masi sličnih ekonomski orijentiranih guma na tržištu.

Premium gume nizozemskog Vredesteina, koji se u međuvremenu udružio s tvrtkom Apollo u cilju širenja na europskom tržištu dokaz su tradicije i kvalitete. Trenutno iz proizvodnih pogona nove kompanije ApolloVredestein BV u nizozemskom Enschedeu, s godišnjim kapacitetom od preko šest milijuna ljetnih, zimskih i cjelogodišnjih guma, pristižu visokokvalitetne gume pod imenima Apollo i Vredestein, a oba branda su sada dostupna i na našem tržištu.

S ovako snažnim referencama, "Apolo d.o.o. Mostar" ponosno predstavlja Apollo liniju guma zavidnih performansi, dinamičnog dizajna i krajnje povoljne cijene. Za razliku od mnogih drugih nepoznatih i sumnjivih proizvoda koji su preplavili tržište, Apollo gume imaju jak i pouzdan pedigre da odgovore na sve veće zahtjeve kupaca i u ekonomskoj klasi.

Za sve upite vezane za Apollo gume kao i informacije o akcijskim cijenama, očekujemo vas s nestrpljenjem!

APOLO d.o.o. Mostar
Put za Aluminij bb
T: +387 36 352 830
M: [email protected]
Facebook
 

Kopirati
Drag cursor here to close