HBŽ - ŽZH - HNŽ

Snijeg otežava prometovanje na području Tomislavgrada

AutoMoto / Flash | 18. 02. 2017. u 14:28 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je od Tomislavgrada na putu za Ramu-Prozor, u prijepodnevnim satima, bilo uistinu teško voziti, snijeg pada, ima vjetra, vidljivost smanjena.

Temperatura u Rami-Prozoru je oko ništice, ali zato je snijega napadalo, a ima i vjetra što uzrokuje velike probleme na putu.

Bilo je i zastoja i slijetanja s kolnika, neki su krenuli i bez zimske oprema, pa suradnik portala TomislavCity.com javlja da je izvlačio jedno vozilo ST registracije, te jednog Ramca, a vozači šlepera teško se probijaju na cesti prema Rami, ako se uskoro ne krene čistiti mogle bi se stvoriti kolone vozila.

Na izlazu iz Rame-Prozora, snijeg je malo manji i putovi su bolji, pa se lakše vozi. Još nitko ne čisti prometnice, pa vozačima se savjetuje krajnji oprez!

Također, dionicu ceste Tomislavgrad – Livno pogodilo je snježno nevrijeme. Na cesti ima i zastoja ali i prevrnutih automobila koji su se sklizali sa ceste.

Također, jutros je i područje Blidinja ponovno zabijelio a snijeg još uvijek pada što je razveselilo mnoge ljubitelje ovog parka koji bi barem dio vikenda mogli provesti uživajući na snijegu u ovom planinskom kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close