AK Hercegovina

Seksi djevojke, brzi motori i auta od 1000 konjskih snaga stižu u Mostar

AutoMoto / Flash | 20. 09. 2017. u 11:19 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Autoklub Hercegovina po drugi put ove godine organizira "Auto-moto Street Show - Mostar 2017 part 2" u razdoblju od 23.-24.9.na pomoćnoj pisti zračne luke Mostar. Gledatelji će moći uživati u najbržim vozilima i motociklima u regiji.

Organizator je na svojoj službenoj Facebook stranici već počeo s najavom natjecatelja, a neka od imena koja stižu su prekaljeni trkači koji ovaj sport žive svim svojim srcem. Natjecatelji na događaj stižu iz svih zemalja regije, te po riječima organizatora moći ćemo vidjeti preko stotinu automobila spremnih za utrke ubrzanja.

Neka od imena koja su izdvajaju su definitivno Damir Ožegović sa popularnim 'fićom' u kojeg je smjestio čak dva motora od Suzukija Hayabuse i dodatnim nitro sustavom. Fićobusa prelazi za samo 10 sekundi dužinu od 402 metra! Organizator najavljuje i dolazak Marina Buličića sa Opel Calibrom s nevjerojatnih 1000 konjskih snaga!

Marin je kratkim videom na Facebooku najavio svoj dolazak u Mostar, iako je kako kaže kvar na ovako složenim automobilima moguć u svakom trenutku. Još jedno od slavnih imena u utrkama ubrzanja na Balkanu je i Esad Došljak koji dolazi iz Novog Pazara sa svojom Opel Corsom koja je samo jedna od kolekcije brzih automobila koje posjeduje. Vlasnik je i superbrzog Audija RS4 koji ima skoro 1500 konjskih snaga i u lovu je na klasu 7 sekundi.

 

Kraj ovih najavljenih vozača, organizator najavljuje i utrke ubrzanja na 402 metra za motore, što je uvijek interesantno za gledati, skup oldtimera, styling, te dB Drag, te druge zanimljivosti za oktanoljupce. Da to ne bi bilo sve, najpoznatiji hrvatski 'stunter' Dejan Špoljar najavljuje nove trikove i vjerujemo da ćemo opet ostati bez daha dok bude izvodio svoje vratolomije. 

S obzirom na to da je sezona kraj i da nećemo imati priliku da uživamo u utrkama ubrzanja do ljeta iduće godine, ovaj događaj se ne smije propustiti.

 

Kopirati
Drag cursor here to close