Samo kod nas: Cestu zaštitili plastičnom vrpcom
Čitluk - Žitomislići
OBJAVA: Srijeda, 19. travnja 2017. 11:25
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Vidonja traka zaštitaVidonja traka zaštitaVidonja traka zaštita
2
Vidonja traka zaštita
Vidonja traka zaštita
Vidonja traka zaštita

Otvorite ''četvere oči'' na cesti Čitluk - Žitomislići

Ako putujete preko Vidonje, regionalnom cestom između Čitluka i Žitomislića, dobro usporite i budite na dodatnom oprezu jer vas od provalije i moguće smrti ne dijeli ništa - osim plastične vrpce koja je tu reda radi.

Naime, na Uskrs se na tom mjestu dogodila prometna nesreća u kojoj je automobil probio dotrajalu zaštitnu ogradu te završio u provaliji, a upravo se u srijedu ujutro na ovoj dionici dogodila prometna nesreća.

Ni četiri dana nakon prometne nesreće nije postavljena nova zaštitna ograda pa tako vozači koji prometuju tim dijelom ceste riskiraju život svaki dan, a posebno ovih dana kada pada kiša koja u kombinaciji s cestom i asfaltom iz nekih bivših vremena povećava opasnost od proklizavanja automobila.

''Unatoč ovakvom stanju na cesti nisu u stanju popraviti zaštitnu ogradu. To je užas i prolazak automobilom je pravo ubojstvo'', napisao je ogorčeni čitatelj portala Bljesak.info.

Dok se nova zaštitna ograda ne postavi, apeliramo vam da budete dodatno oprezni na spomenutoj dionici i da vožnju prilagodite uvjetima na cesti.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Brtovic Tatarski
prije 122 dan.
gdje li odu pare "ZA PUTEVE" kod registracije???   8|
+103
-1
1
FR
Chrome
zijo mijo
2. zijo mijo
prije 122 dan.
neznalice.... to je specijalna vrpca koju je NASA razvila za Apolo program... ako vozač krene prema provaliji vrpca ga odbije i odleti direktno u svoj dnevni boravak... inače jača je 100 puta kakirovre sebije pa sad vi razmislite....
+56
-4
3
BA
Chrome