Video iz bolnice

Richard Hammond poručio iz bolnice: Prestajem s ludostima na cesti

AutoMoto / Flash | 11. 06. 2017. u 14:42 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Richard Hammod oglasio se iz svog bolničkog kreveta nakon što je razbio Rimčev dva milijuna funti vrijedan Concept_One, a u svom prvom obraćanju ispričao se svojoj supruzi i kćerima te im obećao da će prestati s opasnim trikovima na cesti.

Na snimci objavljenoj na drivetribe.com vidi se bivša zvijezda Top Geara kako leži u krevetu s udlagom na koljenu, a u svom govoru se zahvalio medicinskom osoblju na pomoći, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, Rimčev automobil se zapalio nakon nesreće, a britanski mediji pišu da je 47-godišnji voditelj imao sreće što je ostao živ. U bolnicu je prevezen helikopterom, a The Sun piše da je moguće da će ga helikopterom prebaciti u Britaniju, gdje će ga i operirati.

Iako je doživio tešku nesreću, Hammond je u videu bio iznimno dobre volje.

"Bok. Istina je, razbio sam se. Opet. Rezultat je da sam tu u bolnici u Švicarskoj", započeo je.

Video je snimao njegov kolega James May, a Hammond je poručio da se nada da će imati "švicarsko vojničko koljeno" do kraja dana.

"Želim zahvaliti medicinskom osoblju koje me prebacilo helikopterom nakon nesreće u bolnicu. Želim zahvaliti Jamesu Mayu koji mi je sinoć prokrijumčario bocu gina. Prije svega želim se ispričati supruzi Mindy i našim kćerima što sam takav kolosalni idiot", rekao je.

Kopirati
Drag cursor here to close