Rally u Neumu otkazan!
2.Rally Neum
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 10:13
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K
Rally u Neumu otkazan!
1

Drugi Rally Neum koji se trebao održati 31.03./01.04.2017. godine, iz objektivnih razloga je otkazan.

Automoto klub ArcRACING iz Sarajeva koji je organizator  "2. Rally Neum 2017"  objavio je da je isti otkazan!!! 2.Rally Neum koji se trebao održati 31.03./01.04.2017. godine, iz objektivnih razloga je otkazan.

"Iako nerado, morali smo donijeti ovakvu odluku, jer održati natjecanje usprkos teškoćama na koje smo naišli, značilo bi odstupanje od onoga za što se godinama zalažemo, a to su kvalitetna i vrlo dobro organizirana natjecanja" kazali su iz ovog kluba.

"Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali u procesu organizacije, a posebno Općini Neum i načelniku  Živku Matušku, potom SAMS-u BiH na čelu sa gospodinom Božom Erakom, prijateljima iz Auto 4x4 Kluba, kao i posadama koje su planirale nastup na natjecanju. AK ArcRACING i dalje vjeruje u potencijal Rally Neum, te se nadamo da ćemo u narednim godinama biti u prilici ponovno organizirati ovo natjecanje" dodali su iz AK ArcRacing Sarajevo.  

S obzirom na dešavanja,  rally sezona 'starta' na Rally Opatija.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
meky brown
1. meky brown
prije 183 dan.
ufff koja 'katastrofa' za sve građane bih, eej nećemo moći spavati večeras
+1
-1
0
BA
Chrome