BIHAMK

Radovi na održavanju tunela Kupreška vrata

AutoMoto / Flash | 21. 07. 2017. u 06:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom da meteorolozi i za danas najavljuju visoke dnevne temperature, vozačima se preporučuje izbjegavanje vožnji na duže relacije tijekom dana, a ukoliko se ipak putuje, savjetuju češće pauze.

Za danas su najavljeni radovi na redovnom održavanju tunela Kupreška vrata na magistralnom putu M-16 Bugojno-Kupres, zbog čega će se od 10.00 do 17.00 sati prometovati naizmjenično, jednom trakom.

Od ostalih puteva s aktualnim radovima izdvajaju se magistralni putevi: M-17 Maglaj-Žepče, M-18 Vogošća-Sarajevo, M-17 Vrapčići-Bišće Polje, M-4 Simin Han-Kalesija i M-16 Poriče-Kupres, kao i magistralni put M-18 na području Živinica.

Na graničnim prijelazima trenutno se ne čeka duže od 30 minuta. Dani vikenda predstoje, tako da se tijekom dana očekuje pojačan promet vozila i duža zadržavanja na većini graničnih prijelaza.

Podsjećaju se vozači da prije polaska na putovanje provjere da li posjeduju svu potrebnu dokumentaciju neophodnu za prelazak granice. Zbog brojnih upita građana, napominje se da je prelazak granice prema Srbiji i Crnoj Gori za odrasle osobe i dalje moguć samo s osobnom iskaznicom, dok djeca, kao i ranije, moraju imati putovnicu, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close