Odlični rezultati BiHAMK

Preko 41.000 građana ukazala povjerenje vodećem bh. auto-moto klubu

AutoMoto / Flash | 06. 02. 2017. u 19:48 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stručno i efikasno zbrinjavanje vozača po najvišim europskim standardima, već 70 godina čine BIHAMK vodećom organizacijom u BiH koja štiti interese svojih članova, garantira njihovu mobilnost 365 dana u godini te doprinosi povećanju sigurnosti svih sudionika u prometu. 

U 2016. godini, u pozivnom centru BIHAMK-a registrirano je 623.725 poziva. BIHAMK Asistencija je obavila 47.333 intervencije, odnosno, oko 130 intervencija dnevno, i to: 23.519 usluga tehničke pomoći na cesti i 23.814 usluga prijevoza neispravnih i havarisanih vozila.

Stotine tisuća građana besplatno je dobilo informacije, savjete i pomoć za sigurnije putovanje, dok broj prezentiranih informacija iznosi blizu 180.000. Prepoznatljivi tonski izvještaji o stanju na cestama BIHAMK-a su redovni programski sadržaji oko 50 radio i TV-stanica u BiH. Krajem listopada prošle godine pušten je u rad video nadzor specifičnih prometnih lokacija u BiH.

Brojni mediji iz cijele zemlje su često koristili BIHAMK-ove podatke ili informacije prilikom analiziranja aktualnih pitanja iz oblasti prometa što nedvojbeno ukazuje da je BIHAMK u domaćoj javnosti stekao reputaciju relevantne i stručne organizacije iz domena prometa.

Prometno - preventivne aktivnosti, po kojima je BIHAMK prepoznatljiv, i protekle godine obuhvatile su široku populaciju od predškolskog i školskog uzrasta do vozača najstarije životne dobi. Posebnu pažnju BIHAMK poklanja prometnoj edukaciji najmlađih.

Najznačajniji vid prometne edukacije djece jesu prometno-obrazovna natjecanja osnovaca, koja su prepoznata kao temeljni edukativni program za osnovce s ciljem njihovog sigurnijeg samostalnog uključivanja u promet. Prošle godine ova natjecanja su okupila preko 25.000 učenika. Najbolji među njima su predstavljali BiH na europskom natjecanju i plasmanom na 10. mjesto potvrdili kontinuitet dobrih rezultata.

Također, u cilju poboljšanja zaštite djece u prometu, ali i uštede kućnog proračuna, BIHAMK je prošle godine nastavio akciju besplatne dodjele dječjih auto sjedalica svojim članovima.

Prošlogodišnju člansku ponudu obilježio je i uspješan razvoj projekta BIHAMK Shop koji omogućava dodatne uštede pri kupovini odabranih proizvoda iz ovog programa.

Od 5. siječnja ove godine BIHAMK je svojim članovima osigurao novu pogodnost. Oni na svim benzinskim stanicama najveće domaće benzinske kompanije HIFA grupacije mogu koristiti popust od 0,05 KM po litru bilo koje vrste goriva.

Iz BIHAMK-a poručuju da imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, ali da ih to neće zaustaviti  u ostvarivanju daljih rezultata, već će oni biti polazna osnova i motiv za nastavak aktivnosti na daljem jačanju kvaliteta usluga i ekonomske pozicije kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close