Posljedice nevremena u Mostaru: Prekid prometa i odroni na cesti
Otežano prometovanje
OBJAVA: Ponedjeljak, 11. rujna 2017. 8:25
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Odron na vardi
0

Kako je priopćeno iz AMSBiH opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje.

Nevrijeme je prekinulo putnu komunikaciju na dionici Vojno – Raštani, te su zabilježeni odroni na nekoliko prometnica oko Mostara.

''U 05:15 sati iz PVJ Mostar javili da je u prekidu promet na putu Vojno- Raštani( u blizini brane HE Mostar), i da se otežano prometuje u Žitomislićima. Informacija proslijeđena dežurnom policije koji je izvijestio da su odroni na kolnik zabilježeni i u naseljima Varda i Žovnica'', javila je Civilna zaštita HNŽ-a.

Kako je priopćeno iz AMSBiH opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlinama.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na dionicama cesta gdje su radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-4 Simin Han - Donje Caparde,
- M-5 Ljubogošta - Pale (tunel Kalovita Brda),
- M-6.1 Prolaz kroz Mostar, Široki Brijeg (Obilaznica).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.