preventivni opoziv

Porsche popravlja preko 16 tisuća automobila

AutoMoto / Flash | 07. 02. 2017. u 09:12 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na modelima 911 Carrera te 718 Boxster i 718 Cayman postoji mogućnost da popusti vijčani spoj na razvodnim cijevima za gorivo

U svijetu masovne proizvodnje sve se češće dešava da pojdini dijelovi nisu napravljeni u potpunosti u skladu sa svim propisima. Tako je i u svijetu automobila. Iz tog razloga stigao je i dopis iz Porschea, proizvođača supersportskih luksuznih automobila, piše AMS.

Naime, tzv. preventivni opoziv odnosi se na sportske automobile s dvojim vratima, a vlasnici pogođenih vozila bit će direktno kontaktirani. U Porscheu su odlučili da je potrebno izmijeniti pričvrsne vijke kod razvodnih cijevi za gorivo.

U skladu s time Porsche trenutno širom svijeta provjerava 16.429 vozila serije modela 911 Carrera te 718 Boxster i 718 Cayman, od kojih je 2576 u Njemačkoj. Kod spomenutih vozila postoji mogućnost da popusti vijčani spoj na razvodnim cijevima za gorivo. Pričvrsni vijci zamijenit će se u radionici optimiranim vijcima. Riječ je o isključivo preventivnoj mjeri. Vlasnike vozila direktno će kontaktirati za njih nadležan Porsche partner. Besplatan posjet radionici uslijedit će po dogovoru u najkraćem mogućem roku.

Kopirati
Drag cursor here to close