Polusatne obustave prometa na magistralnoj cesti Stolac-Ljubinje
M-6
OBJAVA: Četvrtak, 13. srpnja 2017. 7:51
IZVOR: Fena
AUTOR: Sa.M.
Ljubinje stolac cesta losa
0

Vozači se još jednom upozoravaju da prije polaska na put provjere svu potrebnu dokumentaciju.

 Zbog visokih dnevnih temperatura zraka, i ovoga jutra iz BiHAMK-a apeliraju na vozače da izbjegavaju vožnje na duže relacije tijekom dana, a ukoliko ipak putuju preporučuje se da prave češće pauze.

Posebno se skreće pažnja svima koji koriste klima uređaj u vozilu, da nekoliko minuta prije kraja putovanja isključe klimu, kako bi se pripremili za izlazak iz vozila.

Vozači se još jednom upozoravaju da prije polaska na put provjere svu potrebnu dokumentaciju.

Danas do 13.30 sati zbog deminiranja terena dolazi do povremenih polusatnih obustava prometa na magistralnom putu M-6 Stolac-Ljubinje.

Do kraćih zastoja tijekom dana dolazi na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi i gdje je obavezno poštivanje postavljene signalizacije. Izdvajaju se putni pravci: M-17 Vrapčići-Bišće Polje, M-4 Simin Han-Kalesija, M-16 Poriče-Kupres i M-5 Gromiljak-Blažuj.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.