Pojačan promet vozila na graničnim prijelazima
BIHAMK
OBJAVA: Nedjelja, 16. srpnja 2017. 17:23
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
GP Doljani gužva srpanj 2015
0

Na graničnom prijelazu Doljani, pojačan je promet vozila u oba smjera, dok na ostalim prijelazima zadržavanja nisu duža od pola sata

Povoljni uvjeti za vožnju i umjerena frekvencija vozila, karakteriziraju odvijanje prometa na cestama u Bosni i Hercegovini.

Pojačan promet vozila i duža zadržavanja bilježe se na izlazu iz BiH na graničnim prijelazima: Ivanica, Velika Kladuša, Bosanska Gradiška i Bosanski Brod.

Na graničnom prijelazu Doljani, pojačan je promet vozila u oba smjera.

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta.

Kraći zastoji mogući su na dionicama gdje se izvode sanacijski radovi, a gdje je obavezno poštivanje postavljene signalizacije. Izdvajaju se cestovni pravci: Donji Vakuf-Travnik, M-18 Vogošća-Sarajevo, M-17 Vrapčići-Mostar, M-4 Tuzla-Kalesija i M-16 Bugojno-Kupres.

Iz BIHAMK-a apeliraju na vozače da voze maksimalno oprezno i da vožnju prilagode uvjetima na cesti.

Zbog brojnih upita građana, iz BIHAMK-a napominju da je prelazak granice prema Srbiji i Crnoj Gori za odrasle osobe i dalje moguć samo s osobnom iskaznicom, dok djeca, kao i ranije, moraju imati putovnicu.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.