Pojačan promet na graničnim prijelazima Doljani i Gabela Polje
Vozači budite strpljivi
OBJAVA: Nedjelja, 16. srpnja 2017. 8:18
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Pojačan promet na graničnim prijelazima Doljani i Gabela Polje
0

Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Doljani, Gabela Polje, Ivanica i Izačić.

Uvjeti za vožnju su povoljni.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita (na relaciji Šarića džamija - Lučki most) i u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića), dok je u ulici kardinala Stepinca (dionica od Hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za promet, a lijeva je otvorena za dvosmjerni promet, priopćio je AMSBiH.

Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Doljani, Gabela Polje, Ivanica i Izačić.
Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog izvođenja radova, na graničnim prijelazima Brod - Slavonski Brod i Orašje - Županja na području Hrvatske, promet se odvija usporeno u oba smjera.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.