Granični prijelaz

Pojačan izlaz osobnih vozila na Doljanima

AutoMoto / Flash | 18. 08. 2017. u 05:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na glavnim cestovnim pravcima promet se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog izvanrednog prijevoza tereta velikih dimenzija, mogući su povremeni zastoji na dionici GP Kamensko - Karlov Han - Mesihovina (Vidikovac), ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, i utorkom i četvrtkom od 10:00 do 12:00 sati i od 13:00 do 14:00 sati..

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita (na relaciji Šarića džamija - Lučki most) i u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića), dok je u ulici kardinala Stepinca (dionica od Hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za promet, a lijeva je otvorena za dvosmjerni promet.

Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnom prijelazu Doljani.
Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Granični prijelazi za pogranični promet Imotica - Duži i Slano - Orahov Do, između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine privremeno su prekategorizirani u granične prijelaze za međunarodni promet putnika, priopćio je AMSBIH-a.

Kopirati
Drag cursor here to close