Pagani Huayra Roadster u ograničenoj seriji od 100 primjeraka
uhhhh
OBJAVA: Četvrtak, 16. veljače 2017. 17:01
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K
Pagani Huayra Roadster u ograničenoj seriji od 100 primjeraka
0

Pagani Huayra Roadster svoj pogon bazira na Mercedes-AMG M158 6.0 V12 koji u ovom slučaju razvija najveću snagu 764 KS i 1.000 Nm već od 2.400 o/min.

Pagani Huayra Roadster je super automobil u topless izdanju, dakle ‘gore bez’. Pagani Huayra Roadster premda nema čvrsti krov, zadržao je čvrstoću karoserije, na što su u Paganiju izuzetno ponosni i napominju kako je to bio težak izazov koji su ipak uspjeli ispuniti, piše Automania.

Zanimljiv je podatak kako je težina roadstera u odnosu na verziju s krutim krovom čak i lakša za 6 posto. Pagani Huayra Roadster teška je 1.280 kg, što je 80 kg manje od kupe karoserijske verzije.Pagani Huayra Roadster svoj pogon bazira na Mercedes-AMG M158 6.0 V12 koji u ovom slučaju razvija najveću snagu 764 KS i 1.000 Nm već od 2.400 o/min. Za prijeunos snage do kotača zadužen je novi mjenjač sa sedam stupnjeva prijenosa.Za snažno zaustavljanje zaduženi su keramički diskovi promjera 300 mm i debljine 34 mm marke Brembo – sprijeda kočione čeljusti sa šest klipova, a straga sa četiri. Pagani Huayra Roadster kotrlja se na gumama marke Pirelli.Ljubitelji vožnje pod nebom na raspolaganju imaju dvije verzije krova. Prvi je karbonski krov s transparentnim dijelom, a drugi je tekstilni sklopivi krov koji je moguće pospremiti u mali spremnik. Pagani Huayra Roadster ima cijenu oko 2,26 milijuna eura, a planira se mala ograničena serija od samo 100 primjeraka.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.