Otežano prometovanje: Ceste zaleđene, problem stvaraju i jaki udari vjetra
BiH
OBJAVA: Četvrtak, 12. siječnja 2017. 8:06
IZVOR: Fena
AUTOR: Sa.M.
Otežano prometovanje: Ceste zaleđene, problem stvaraju i jaki udari vjetra
0

U Bosni i Hercegovini kolnici mjestimično zaleđeni i klizavi.

U Bosni i Hercegovini zbog niskih temperatura kolnici su mjestimično zaleđeni i klizavi. Ugaženog snijega ili leda na kolniku ima na dionicama u višim planinskim predjelima, izdvajaju se putni pravci Ripač-Vrtoče-Bosanski Petrovac-Lanište i Bosanski Petrovac- Oštrelj-Drvar.

Na mjestimično jake udare vjetra, upozorava se i u južnim krajevima zemlje. U ostatku zemlje kolnici su pretežno vlažni i klizavi, u južnim krajevima suhi. Vozači se upozoravaju da voze maksimalno oprezno, kao i da vožnju prilagode uvjetima na putu.

Zbog loših vremenskih uvjeta u Crnoj Gori, granični prijelaz Deleuša (Bileća-Nikšić) zatvoren je za teretna vozila. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Radovi na području Hrvatske i dalje su aktualni na graničnim prijelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, tako da se na tim prijelazima tijekom dana prometuje usporeno,  priopćeno je iz BIHAMK-a.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.