Operativna dobit Volkswagena u prvom tromjesečju porasla 28 posto
Nakon skandala
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 8:32
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Operativna dobit Volkswagena u prvom tromjesečju porasla 28 posto
0

Ključni je za poslovne rezultate brenda Volkswagen bio uspjeh u promociji novih modela, posebno Tiguana, i snažna financijska izvedba na zapadnoevropskom tržištu.

Operativna dobit Volkswagena porasla je u prvom tromjesečju 28 posto na godišnjoj razini, podržana rastom prihoda temeljnog brenda koji se nastavlja oporavljati nakon skandala s emisijama plinova dizelskih motora.

Operativna dobit Grupe dosegla je 4,4 milijarde eura u kvartalu do kraja ožujka, u odnosu na 3,4 milijarde u istom prošlogodišnjem razdoblju, objavio je njemački proizvođač.

''Ključni je za poslovne rezultate brenda Volkswagen bio uspjeh u promociji novih modela, posebno Tiguana, i snažna financijska izvedba na zapadnoevropskom tržištu. Optimizirani fiksni troškovi također su pozitivno utjecali na rezultate'', objavili su iz Volkswagena.

Kompanija je poručila kako su njene druge marke, uključujući Audi i Škodu, također pridonijele dobrim rezultatima, ali nije navela pojedinosti. VW će cjelovit finansijski izvještaj za prvo tromjesečje objaviti početkom svibnja, prenosi Poslovni.hr.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.