Limeni ljepotani

Oldtimeri će i ove godine prodefilirati zapadnom Hercegovinom

AutoMoto / Flash | 26. 05. 2017. u 07:36 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalni susret oldtimera u Županiji Zapadnohercegovačkoj, ove godine deveti po redu, zasigurno će privući veliki broj sudionika i zaljubljenika u starodobna vozila. To su potvrdili organizatori, ujedno i članovi kluba ''Ero'', koji ništa ne prepuštaju slučaju kada je riječ o ovakvim manifestacijama.

Kako su najavili, program će startati već u subotu, 27. svibnja, kada će gosti iz udaljenijih krajeva imati priliku posjetiti nekoliko mjesta u Hercegovini, kako bi se upoznali s ovdašnjim prirodnim ljepotama.

Dan poslije, u nedjelju 28. svibnja, od 9.00 do 10.00 sati, ispred motela ''Most'' Ljubuški vršit će se prijem i registracija sudionika. Polazak vozila planiran je u 11.00 sati, a kretat će se od Ljubuškog prema Širokom Brijegu, Posušju i Grudama. Po dolasku u Grude, oko 18.00 sati, za sve sudionike bit će priređena večera te će se dodijeliti priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta, piše Dnevni list.

''Pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate naš susret i druženje te da upoznate naše gradove i hercegovački krajolik'', poručili su organizatori, napomenuvši da kotizacija za svakog vozača iznosi 50 KM, a za suvozača 30 KM. Za vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaća se kotizacija.

Inače, organizator ovog susreta, Oldtimer klub ''Ero'', osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila, kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje. Klub je prepoznat i izvan granica BiH, što iz godine u godinu utječe na sve veći odaziv auto-nostalgičara iz raznih mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close