Novi Audi A4 stigao u BiH
Predstavljanje
OBJAVA: Petak, 11. prosinca 2015. 13:31
IZVOR: Fena
AUTOR: R.I.
Novi Audi A4 stigao u BiH
5

Radi se o modelu koji je zasnovan na MLB platformi, 120 kilograma je ušteda na težini u odnosu na stari model

Prestižna automobilska marka Audi na bh. tržištu ponudila je svoj novi Audi A4 koji je danas predstavljen u Audi salonu Porsche Sarajevo.

Promociju ovog impresivnog i inovativnog automobila otvorio je direktor Porsche BH d.o.o. Senad Olovčić koji je kazao kako će novi model sigurno biti doprinos u ukupnom rezultatu koji ostvaruju u BiH.

''Već mnogo generacija ovog modela smo u BiH na neki način uspostavili, lansirali u prodaju i postigli dobre rezultate. Kompanija svakako računa i na ovaj model koji će u sljedećoj i sljedećim godinama imati pozitivan utjecaj na našu ukupnu prodaju u BiH'', kazao je Olovčić.

Po njegovim riječima, Audi je kroz svoj tehnički napredak, koji je ostvario i ponudio kako globalno, tako i u BiH, privukao značajan broj kupaca.

''Siguran sam da će Porshe BH s ovim i ostalim modelima imati jaku uzdanicu da ostvarimo naše prodajne i poslovne rezultate i planove'', dodao je Olovčić.

Što se tiče novog Audija A4, kako je istaknuto, sve je vezano za tehnologiju i nove komunikacije. Radi se o modelu koji je zasnovan na MLB platformi, 120 kilograma je ušteda na težini u odnosu na stari model, a od karakteristika je izdvojeno i poboljšanje performansi i dinamike, smanjenje potrošnje i emisije CO2 , nova generacija MMI sistema, unaprjeđene su vozne karakteristike, povećana sigurnost i drugo.

Novi Audi A4 na bh. tržištu dostupan je već od 54.300 KM za motor 1,4 i TFSI (ručni mjenjač).

Komentari (5)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
gost
1. gost
prije 620 dan.
a na slici stari model...e hebem vas amatere!
+1
-0
0
BA
Chrome
gost
1.1. gost
prije 620 dan.
nije nego novi, to ti je Audijev dizajn ne možeš raspoznat stari i novi model.
+0
-2
0
-
Chrome
gost
1.2. gost
prije 619 dan.
1.1 gost pametan si ti, šta komentiraš kad veze nemaš.
+0
-0
0
HR
Firefox
Učitaj sve odgovore
gost
2. gost
prije 620 dan.
Đaba kad nije mercedes   8|   8|   8|   8|   8|
+1
-1
0
-
Chrome