Nova izmjena režima prometa na mostarskom Bulevaru
Drugi put u 10 dana
OBJAVA: Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. 19:59
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Bulevar promet regulacija table kolovoz 2017
4

Vozače u Mostaru u ponedjeljak je zatekla nova promjena

Nakon deset dana ponovno je došlo do promjene režima prometa na mostarskom Bulevaru.

Pretprošle subote promet je bio otvoren u oba smjera nakon što se prethodno mjesec i pol dana prometovalo samo jednom stranom Bulevara.

Vozače u Mostaru u ponedjeljak je zatekla nova promjena. Jedna strana ulice je opet u potpunosti zatvorena te je sada režim prometa vraćen kao za vrijeme radova na kanalizacijskom kolektoru KP3 na Španjolskom trgu.

Komentari (4)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Dezurni Kriticar
1. Dezurni Kriticar
prije 29 dan.
Ovo što kod nas ima, nema ni u Bangladešu. Svi glume gospodu, od smećara koj iumjesto u5 ili 6 ujutro, smeće u centru grada odvoze u periodu od 8 do 9, kada su najveće gužve u prometu, pa do građevinaca koji izgleda ne mogu da rade u smjenama ili ne daj bože da rade nedjeljom, pa onda u špici saobraćaja istjeraju dva bagera da pomjeraju kružni tok. Uz to bez ikakve obavijesti promjene režim prometa, a onda dva dana rade na radovima koji u normalnim zemljama traju 4-5 sati i još nisu završili. Sad će ono ravnanje zemje da rade 10 dana, kakvi su "sposobni". Dobro nam se sve ne sruši na glavu kakvi nam "stručnjaci" rade. Ako se bude rušilo, nadam se samo da će pasti kakvom političaru na auto, mayku li vam nesposobnu.
+40
-4
0
-
InternetExplorer
Ante Tomic
2. Ante Tomic
prije 29 dan.
Ovakva dinamika, nelogičnosti u radu i rokovi završetka radova, toga samo u nas ima! Na fakultetu se ući da u koliko se prekorače vremena planiranih radova (ako nema valjanog razloga) onda izvođač tih radova plaća kaznene poene! Baš bi volio vidjeti ugovor između investitora i izvođača u kojem su definirana vremena završetka radova! Sta se radi, ovo je strašno, svakoga boli uho i radi što hoće jer zna da nit' za sto neće odgovarati... Vladajuće boli kur*** za sve, pati samo radni narod 2x dnevno, 6x tjedno, unesrećeni, bolesnici, ali mi "obični" smo svakako nebitni u svemu tome, građani 3 reda! U završetke radova smo se uvjerili, traju beskonačno! Kakva je kvaliteta tih završenih radova u to se tek trebamo uvjeriti! Jer poznavajući naše "stručnjake", u nas je izgleda vrijeme izvedbe u nedogled, a kvalitet kratkoročno, sto nema veze s vezom! Rezime, bolje ništa ne počinjati, ako će se ovako raditi, Evropo, nikakve nam pare ne daji, jer smo mi gov*** I ovo nikad ne bi počeli, da osigurani novac koja je dala Eu, nije imao vrijeme trajanja, pa bi ostali bez njega da se nije krenulo! Muka mi je od ovakvog stanja, ovo mi pod kozu ne može nikako! FUUUJ
+22
-2
0
BA
Safari
Dezurni Kriticar
3. Dezurni Kriticar
prije 29 dan.
A moj Ante, fino su ljudi rekli da logika prestaje tamo gdje počinje granica BiH. Trebalo bi da se naplaćuje sve i svašta, ali kod nas to ne ide tako. Za one radove kod sjevernog logora trebalo bi ne da kazne izvođača, nego da ga javno pogube. U kvalitet ovih kolektorskih radova se možemo veoma lako uvjeriti kad pogledamo u kakvom je stanju ulica kod pošte, ili ovaj dio prema carinskom mostu, gdje su nedavno opet morali kopati asvalt da mijenjaju cijev koja je pukla, a na tom području danas zjapi kamen iz asvalta, a pored njega je udubina u asvaltu. Ako i kada se sjete da to asvaltiraju, ne vjerujem da će popraviti ovu udubinu u asvaltu. Za godinu dana će cesta kod pošte biti u istom, ako ne i gorem stanju nego što je ona kod sjevernog logora. Ljubo na sve to samo šuti i nikome ne puca penale, još dozvoljava da izvođači njega uslovljavaju sa završetkom radova. Valjda jadan ne smije da se sekira radi srca, je ršta ćemo ako nam ne daj Bože gradonačelnik odapne, nema ga tko zamijeniti.
+15
-1
1
-
InternetExplorer
Dežurni Korektor
4. Dežurni Korektor
prije 29 dan.
Vi se prepirete oko problema radova u Mostaru, o "organizaciji, učinkovitosti, brzini, kvaliteti..". Recimo, probajte prethodno navedeno svrstati zajedno sa državom BiH.. Nemoguće! Sve nam je tako
+10
-0
2
BA
Chrome