Nema većih gužvi na granicama
Stanje na cestama
OBJAVA: Srijeda, 17. svibnja 2017. 17:05
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
GP Bijača nema gužve
0

Na graničnim prijelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta

Povoljni uvjeti za vožnju i umjeren promet vozila karakteriziraju u srijedu prometnu situaciju u većem dijelu Bosne i Hercegovine, a što je najvažnije putnicima koji ulaze ili izlaze iz države - na granicama nema gužve.

Zbog radova na deminiranju na magistralnoj cesti M-20 Trebinje-Ivanica (u mjestu Bobovišta) do 17.00 sati dolazi do povremenih polusatnih obustava.

Na autocesti A-1 zbog izvođenja neophodnih radova, jednom trakom prometuje se na dionicama Sarajevo zapad-Lepenica (u blizini tunela Igman) i Zenica jug-Kakanj (u mjestu Donji Tičići).

Od ostalih cesta s aktualnim radovima izdvajaju se magistralne ceste: M-17 Jablanica-Mostar, M-16 Poriče-Kupres i M-6.1 Mostar-Široki Brijeg, kao i magistralne ceste na području Živinica (M-18) i Sanskog Mosta (M-15).

Na graničnim prijelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova na području Hrvatske, povremeno se sporije prometuje na graničnim prijelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, navode iz BIHAMK-a.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.