Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja
Slabiji promet vozila
OBJAVA: Nedjelja, 18. lipnja 2017. 9:55
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Granični prijelaz Bijača
0

Promet se odvija po suhom i mjestimično vlažnom kolniku

Na cestama u Bosni i Hercegovini u nedjelju ujutro promet se odvija uz slabiji promet vozila, po suhom i mjestimično vlažnom kolniku, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Vozačima se skreće pozornost na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja na kolnik te se preporučuje da voze opreznije, uz obavezno poštivanje svih prometnih propisa.

U tijeku su radovi na redovnom održavanju na dionici magistralne ceste M-17 Jablanica-Mostar. U nedjelju se u Donjoj Jablanici, prometuje usporeno, jednom trakom.

Zbog radova se sporije prometuje i na dionicama magistralnih cesta: M-17 Bradina-Konjic, M-4 Tuzla-Kalesija, M-16 Bugojno-Kupres i M-6.1, Karlov Han - Kolo, kao i magistralnim cestama na području Živinica (M-18) i Sanskog Mosta (M-15).

Zbog održavanja brdske autotrke tijekom dana najavljena je obustava prometa na regionalnoj cesti Pale-Jahorina. Za vrijeme obustave vozači mogu koristiti put preko Podgraba.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.