Na graničnim prelazima Zvirići, Crveni Grm i Orahovlje nema dužih zadržavanja
Alternativni pravci
OBJAVA: Subota, 15. srpnja 2017. 14:26
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Na graničnim prelazima Zvirići, Crveni Grm i Orahovlje nema dužih zadržavanja
0

Duga zadržavanja na graničnim prelazima Ivanica i Osoje na izlazu, kao i na GP Bosanski Brod na ulazu u BiH zadržavanja su od 40 do 60 minuta.

Zbog dugih zadržavanja na graničnim prelazima Doljani, Bijača i Gabela polje, iz BIHAMK-a preporučuju korištenje graničnih prijelaza Zvirići, Crveni Grm i Orahovlje, gdje trenutno nema dužih zadržavanja.

Duga zadržavanja na graničnim prijelazima Ivanica i Osoje na izlazu, kao i na GP Bosanski Brod na ulazu u BiH zadržavanja su od 40 do 60 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Do kraćih zastoja tijekom dana dolazi i na dionicama gdje se izvode sanacijski radovi i gdje je obavezno poštivanje postavljene signalizacije. Izdvojeni su putni pravci: M-18 Vogošća-Sarajevo, M-17 Vrapčići-Bišće Polje, M-4 Simin Han-Kalesija i M-16 Poriče-Kupres.

Također, apelira na vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila, kao i da izbjegavaju rizična preticanja, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.