Na bh. tržište stigla Renaultova elegantna kompaktna limuzina – Mégane GrandCoupe
29.600 KM
OBJAVA: Utorak, 29. studenog 2016. 8:13
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: M.M.
Renault Megane GrandCoupeRenault Megane GrandCoupeRenault Megane GrandCoupeRenault Megane GrandCoupe
0
Renault Megane GrandCoupe
Renault Megane GrandCoupe
Renault Megane GrandCoupe
Renault Megane GrandCoupe

Mreža bosanskohercegovačkih Renault koncesionara nudi verzije opreme: Life, Zen i Intense, a isti se mogu konfigurirati uz četiri moderna i štedljiva agregata.

Nova Renaultova trovolumenska limuzina Mégane Grand Coupe službeno je dostupna na bosanskohercegovačkom tržištu. Model koji se izdvaja u masi, nudi nenadmašnu udobnost, te donosi modernu tehnologiju iz viših segmenta košta privlačnih 29.600 KM u luksuzno i bogato opremljenom paketu Life SCe 115.

Nasljednik modela Mégane Sedan i Fluence, dolazi sa privlačnim imenom - Megane GrandCoupe i istovremeno postavlja nova mjerila i nove vrijednosti u segmentu kompaktnih limuzina. Njegove linije su atraktivne, a bokovi mišićavi i elegantni. Prepoznatljivi 3D svjetlosni potpis je jednostavno impozantan, a proporcije skladne. Novi Mégane GrandCoupe je vrhunac dinamičnosti i Renaultov suptilni bijeg od tradicionalnih trodijelnih limuzina.

Koristeći modularnu CMF C/D platformu, Mégane GrandCoupe uvjerljivo potpisuje postulate Renaultovog prepoznatljivog komfora, te ujedno donosi isti užitak u vožnji i vrhunsku opremljenost kao izvorni model Mégane Berlina. Prostor na stražnjoj klupi je među najkomfornijim u segmentu, a GrandCoupe ispod atraktivno dizajniranog poklopca nudi prtljažnik zapremine 508 dm3 (VDO), koji kod verzije Intense raspolaže sa praktičnim ''hands-free'' pristupom zahvaljujući inovaciji Easy Trunk Access.

Mreža bosanskohercegovačkih Renault koncesionara nudi verzije opreme: Life, Zen i Intense, a isti se mogu konfigurirati uz četiri moderna i štedljiva agregata. Benzinski agregat 115 SCe trebao bi udovoljiti tradicionalno orijentiranim kupcima, dok će jedan od tri štedljiva dizel agregata: dCi 90, dCi 110 ili dCi 130 KS plijeniti kupce koji preferiraju ekonomičnost i snagu. Srednje snažan dizel u izvedbi Intense moguće je opremiti modernim automatskim mjenjačem EDC sa dvostrukim kvačilom.

Već od osnovnog nivoa Life, Mégane GrandCoupe tradicionalno sadrži zavidan paket opreme poput: šest zračnih jastuka, sigurnosnih sustava ESP, ASR, ABS i EBD, klima uređaja, LED dnevnih svjetala, Radio Bluetooth sa USB-om, halogena prednja svjetla, električnih prozora i vanjskih retrovizora, tempomata itd. Ovako opremljen Megane GrandCoupe pogonjen benzinskim agregatom SCe 115 košta privlačnih 29.600 KM do registracije.

Renaultova istrajnost u serviranju moderne tehnologije koja vožnju čini olakšanom, dio je i portfolija Grand Coupea. Intuitivan pristup i prilagodljivo okruženje za vožnju na višoj razini obogaćuju: MULTI-SENSE sistem, multimedijalni R-LINK 2 sistem sa 8,7-inčnim ekranom osjetljivim na dodir, 7-inčna instrument konzola i električno preklopiv Head-up ekran u boji.

Riznicu moderne tehnologije, dostupne kroz bogati konfigurator dodatne opreme čine: aktivni tempomat, sustavi za upozoravanje na izlazak iz vozne trake i prepoznavanje prometnih znakova, automatsko uključivanje / isključivanje dugih svjetala, sustav za kontrolu mrtvog ugla i mnogi drugi praktični dodaci. Ovakav tehnološki portfolio, pored privlačnog izgleda, Novi Mégane GrandCoupe čine najpotpunijom kompaktnom limuzinom na tržištu s kojom će budući vlasnici biti spremni istražiti nove horizonte.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.