Uzbudljivo inovativan

MRM Mostar Vas poziva: Provozajte Novi Tiguan!

AutoMoto / Flash | 07. 06. 2016. u 13:55 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MRM Vas s velikim zadovoljstvom poziva da se kroz testne vožnje uvjerite u odlične performanse koje nudi Novi Volkswagen Tiguan.

Bogato opremljeni testni modeli čekaju na Vas u MRM-u Mostar na adresi Bišće polje bb, dana 09., 10. i 11.06.2016. od 09 do 16 sati.

Budite među prvima koji će upoznati Novi Tiguan i rezervirajte termin testne vožnje na tel.: +387 36 446 552 / +387 63 841 076 ili putem e-maila [email protected]

Vaš termin testne vožnje možete rezervirati i putem Facebook stranice MRM.

Novi Tiguan s bogatom opremom  pruža jedinstveno off-road i on-road iskustvo.

Novi modeli nude izbor TSI benzinskih i TDI dizelskih motora koji zadovoljavaju Euro 6 norme. Najjači benzinski motor posjeduje maksimalnu snagu od 220 KS, dok kod dizel verzije prednjači motor od 240 KS. Sistem 4Motion je opcija kojom  Tiguan osvaja on-road i off-road terene sa četiri načina vožnje: Onroad, Snow, Offroad i Offroad Individual. Napredni modeli su opremljeni 4Motion sistemom s petom generacijom Haldex kvačila. Opcijski „off-road“ paket Tiguan 4Motion se od regularnog modela izdvaja sposobnošću da savlada nagib od 25,6 stupnjeva. 

Sigurnost putnika je još jedna istaknuta karakteristika novog Tiguana.

U sva vozila su kao standardna oprema ugrađeni suvremeni sigurnosni sistemi kao što su detekcija pješaka i samostalno kočenje u slučaju opasnosti od  direktnih, ali i sekundarnih sudara.

Interijer krase kožni materijali i velika zapremina prostora, čime odgovara zahtjevima obiteljskog i poslovnog života. Napredniji paketi Comfortline i Highline imaju zaslon u boji veličine osam inča sa navigacijom i podrškom za iOS i Android sisteme.

Detaljan opis brojnih sustava potpore za vozača,  suvremene tehnologije i opsežne mogućnosti povezivanja (Connectivity) možete svakodnevno pratiti na MRM Facebook stranici.

Očekujemo Vas u MRM-u u Mostaru i radujemo se Vašem dolasku !

Vaš Volkswagen tim,
MRM

Kopirati
Drag cursor here to close