Visoki gosti

Mostarce čekaju obustave prometa

AutoMoto / Flash | 03. 04. 2017. u 09:34 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Obavještavaju se građani i gospodarski subjekti na području Hercegovačko-neretvanske županije, a posebno u gradu Mostaru, da će tijekom poduzimanja mjera i radnji Granične policije BiH, Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu BiH, Oružanih snaga BiH, MUP-a Federacija BiH, MUP-a Republike Srpske, MUP-a Županije Zapadnohercegovačke i MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije dolaziti do povremenih obustava prometa'', priopćeno je iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

U priopćenju Direkcije navodi se kako će povodom održavanja 20. Međunarodnog gospodarskog sajma u Mostaru, od 3. do 4. travnja u Bosni i Hercegovini boraviti visoka izaslanstva iz Republike Hrvatske, Republike Srbije, Crne Gore, Narodne Republike Kine, kao i predstavnici najvećih kompanija iz Bosne i Hercegovine i regije.

U cilju planiranja i realizacije poslova iz nadležnosti na fizičkoj i tehničkoj zaštiti navedenih stranih izaslanstava i domaćih sudionika koji se posebno štite, Odlukom direktora Direkcije zavedena je operativna akcija pod nazivom ''Mostarski sajam 2017''.

''Molimo građane da imaju razumijevanje za spomenute policijske aktivnosti i da surađuju s policijskim službenicima kako bi navedeni događaj i visoke strane posjete Sajmu protekle sigurno i dostojanstveno'', navela je Direkcija.

Kopirati
Drag cursor here to close