T-Cross Breeze

Moderni Buggy bi mogao krenuti u serijsku proizvodnju

AutoMoto / Flash | 03. 03. 2016. u 08:40 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Wolfsburga još jedan automobilski uradak koji neodoljivo podsjeća na temu beach-buggy. VW T-Cross Breeze je studija koja se doima mlado i svježe. U biti to je SUV-kabriolet koji je izazvao svojom pojavom velik interes posjetitelja autosalona u Ženevi piše 20minuta.hr

VW T-Cross Breeze: studija kompaktnog SUV-kabrioleta – serijska proizvodnja modernog Buggyja mogla bi biti realna opcija.

Ova studija nešto je duža od Polo Cross verzije, dugačka je 4,13 metara, te ima dugačak međuosovinski razmak i kratke prevjese ispred i iza kotača. Dizajn se uklapa u postojeću VW gamu vozila, a najbolje ga je opisati kao mješavinu Tiguana i Budd-e prikazanog na CES-u.

VW T-Cross Breeze studija teška je 1.250 kg. Zbog SUV gena ova studija morala bi osigurati i izlete na off-road, ali u kobinaciji s kabrioletskim gornjim dijelom karoserije, idealna je kombinacija kao Buggy za plaže s pijeskom. Zanimljivo je kako su iz VW-a pomalo sramežljivo najavili kao serijska verzija nije isključena, premda je cijela ideja visoko među zvijezdama.

Kopirati
Drag cursor here to close