Misteriozno mijenjanje prometa u Mostaru
Tko? Što? Kako?
OBJAVA: Četvrtak, 10. kolovoza 2017. 17:18
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Ero Promet Kolovoz
3

Prometovati se sada može prema Ulici 10. hercegovačke brigane odnosno prema Carinskom mostu

Od četvrtka ujutro na snazi je novi režim prometa u dijelu Ulice kardinala Stepnica kod mostarskog hotela ''Ero''.

Prometovati se sada može prema Ulici 10. hercegovačke brigane odnosno prema Carinskom mostu, no onemogućeno je vozilima prometovati u pravcu Centra II i prema Mepas Mallu.

Kako navodi Mostarski.ba, nitko od nadležnih iz Gradske uprave i MUP-a HNŽ-a nije obaviješten o svemu ovome. Dodaju da je izvođač radova na kolektoru ima ovlasti preusmjeriti promet kako im posao to nalaže.

Podsjećamo, Gradska uprava Mostara na kolektivnom je godišnjem odmoru od 24. srpnja do 18. kolovoza.

Također, iz navedene institucije su 13. lipnja kazali da će KP2 kod hotela ''Ero'', zbog izuzetno složenih uvjeta gradnje, biti završen u srpnju kada se očekuje okončanje radova kod hotela Bristol te ponovno vraćanje u funkciju mosta Musala (Titov most).

''Kada se završi s trenutno aktivnim radovima na desnoobalnom i lijevoobalnom kolektoru, u kolovozu počinju radovi na lijevoobalnom kolektoru o čemu će biti obaviješteni građani. Kao što je već ranije rečeno, neće se otvarati nova gradilišta dok se ne okončaju radovi na postojećim'', kazali su sredinom lipnja iz Gradske uprave Mostara.

Komentari (3)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
mila jovovic
1. mila jovovic
prije 7 dan.
Čuj na kolektivnom godišnjem a u gradu vanredno stanje-ne treba im dati ni jesti ni spavati dok se ulice ne dovedu u red i sve ne dovede na svoje mjesto!!!Pa radovi trebaju da se i noću obavljaju u ovakvim slučajevima-saobraćaj ne funkcioniše normalno godinama-više se ne zna ni ko pije ni ko plaća,kao da si ušao u lavirint,pa izlaz ako potrefiš-dobar si!
+249
-14
6
-
Chrome
Brankec Nizbrdica
2. Brankec Nizbrdica
prije 7 dan.
Jašta na državnim jaslama svi su isti...mozak uključe samo kad cestu prelaze...čast izuzetcima...
+74
-3
1
BA
Chrome
even lixs
3. even lixs
prije 6 dan.
Bravo mila  :-)
+16
-0
0
BA
Firefox