Široki Brijeg

Mercedesovci donirali prijenosna računala odjeljenju učenika s obrazovnim poteškoćama

Lifestyle / Obitelj | 24. 01. 2017. u 13:57 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina u utorak su donirali tri prijenosna računala odjeljenju učenika s obrazovnim poteškoćama Prve osnovne škole Široki Brijeg.

Novčana sredstva za kupnju informatičke opreme prikupljena su od sponzora te na božićnom druženju koje je organizirala spomenuta Udruga. S obzirom da je nastava u ŽZH bila odgođena zbog vremenskih neprilika, uručenje prijenosnih računala je bilo prolongirano.

Članove Udruge primili su ravnatelj Miroslav Hrkać zajedno s učenicima, zamjenikom ravnatelja, učiteljicama, defektologinjom, pedagogicom, psihologinjom i socijalnom radnicom koji su izrazili veliku zahvalu za donaciju.

''Iznimno mi je drago da ste vi mladi ljudi odlučili pomoći našoj školi i ovom odjeljenju te sam vam od srca zahvalan na svemu učinjenom. Ovo nije mala stvar, hvala vam u ime svih djelatnica, učenika i njihovih roditelja'', izjavio je ravnatelj Miroslav Hrkać.

S obzirom da je odjeljenje učenika s obrazovnim poteškoćama dobilo informatičku opremu, škola je ubrzala uvođenje interneta u njihove učionice te bi sve trebalo biti realizirano tijekom ovog tjedna.

''Jako nam je drago što smo mogli pomoći djeci, a njihove reakcije i osmijesi nam puno znače te većeg 'hvala' od toga nema. Veliko hvala našim sponzorima, tvrtkama Auto Lijanovići d.o.o. Mostar i Autocentar d.o.o. Široki Brijeg, koji su nam uvelike pomogli pri realizaciji ove humanitarne akcije te članovima i prijateljima Udruge'', izjavio je predsjednik Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina Petar Čerkez.

Podsjećamo, ova Udruga je u protekle dvije godine, putem humanitarne tombole prikupljene na 1. i 2. Mercedes Meetingu Hercegovina, donirala 2.000 KM Domu ''Marija Naša Nada'' iz Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close