Mercedes G u izvedbi Mansorya: Ukus ili ipak ne?
Less is more
OBJAVA: Četvrtak, 12. siječnja 2017. 10:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K
Mercedes G u izvedbi Mansorya: Ukus ili ipak ne?
0

Njjihova proširenja uključuju izdužene blatobrane, prednje i stražnje branike te kojekakve dodatke na vratima. Sve je to izrađeno od karbonskih vlakana, a tijelo G-wagena proširuju za 40 mm.

Mercedes G-klasa je danas među rijetkim SUV-ovima koji pruža ono zbog čega i nosi titulu SUV-a. Međutim, sve se manje koristi za izlete na negostoljubive ceste, a sve više kao automobil za manekenke, nogometaše i ostale koji žele svoju veličinu dodatno isticati. A Mansory im u tome očito pomaže, piše Dnevnik.hr.

Mansory ne trebamo posebno opisivati te isticati. Njihove kreacije sve govore. Smatraju kako G-klasa nije dovoljno impozantna te svojim proširenjima na kockastom tijelu ovog automobila žele napraviti čudo.Ako se to može predstavljati kao čudo. Tako njihova proširenja uključuju izdužene blatobrane, prednje i stražnje branike te kojekakve dodatke na vratima. Sve je to izrađeno od karbonskih vlakana, a tijelo G-wagena proširuju za 40 mm.

Sva navedena proširenja koštaju 36 000 KM. Onima kojima to nije dovoljno, mogu naručiti i novi poklopac motora, drugačiji krov i spojler. Kupci također mogu odabrati i novi set felgi od 21″ do 23″, svakojake nadogradnje interijera (možete zamisliti kakve) te cijeli niz preinaka motora.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.