Stanje na cestama

Magla i niska naoblaka mjestimično smanjuju vidljivost

AutoMoto / Stanje na cestama | 24. 09. 2017. u 07:54 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnoj cesti M-5 Sarajevo-Pale (Ljubogošta-Pale) u tijeku su radovi u tunelu Kalovita Brda, zbog čega je promet obustavljen i odvija se obilaznicom u neposrednoj blizini.

Zbog radova na rekonstrukciji raskrižja regionalnih cesta R-469 i R-470 Živinice-Međaš, promet se odvija jednom trakom, naizmjenično.

Od ostalih cesta s aktualnim radovima izdvajaju se magistralne ceste M-18 Stupari–Kladanj i M-4 Simin Han-Kalesija, zatim magistralna cesta M-17 lokalitete Donji Hadžići i Drivuša, kao i regionalna cesta R-461 Srebrenik-Donja Orahovica.

Vozačima se skreće pozornost na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja i mole se za opreznu vožnju, prilagođenu uvjetima na cesti. Magla i niska naoblaka mjestimično smanjuju vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove.

Na graničnom prijelazu Bosanski Brod pojačan je promet vozila. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta. Zbog radova u Hrvatskoj sužen je kolnik na GP Stara Gradiška-Bosanska Gradiška, tako da se u sljedećih mjesec dana može očekivati sporije prometovanje, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close