Automobili

Lexus RX F Sport

AutoMoto / Flash | 04. 05. 2012. u 08:40 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lexus se polako ali uporno probija na europskom i svjetskom tržištu te redovito izbacuje nove modele koji poprimaju svoj karakterističan i lako prepoznatljiv dizajn marke. S obnovljenim RX -om od sada je u ponudi nova razina opreme F Sport, koja dodatno potencira dinamičan i sportski karakter svojstven Lexus crossoveru.

Lexus RX F Sport verzija jednostavno se nameće agresivnošću, a tome doprinose dublji, vertikalan prednji odbojnik sa specifičnom vretenastom mrežastom rešetkom, širok aerodinamičan spojler za poboljšanu stabilnost pri velikim brzinama, niži branik, te svjetla za maglu.

Gledano iz profila, Lexus RX F Sport se može lako prepoznati po ekskluzivnim 19 colnim zasjenjenim naplatcima, kao i F Sport oznaci, a dostupan je u sedam boja karoserije: satensko srebrna, burgundy crvena, plava, bijela perla, siva, crna te zvjezdano crna.

Lexus RX F Sport ima ekskluzivni interijer protkan crnom i sivom paletom boja. Ima crne, glatke kožne presvlake s bijelim i sivim perforacijama i kontrastni šav. Čelično srebrni umeci i crni strop daju unutrašnjosti dojam vožnje u pilotskoj kabini te povećavaju koncentraciju.

I ručica mjenjača i upravljač su od kože, a na upravljač je dodan i ekskluzivna F Sport oznaka, koja u kombinaciji s bušenim aluminijskim papučicama odražava sportske performanse novog RX 450h F Sport modela.

Lexus RX F Sport model osnažen je sustavom lateralnih sportskih amortizera, koji je dizajniran da apsorbira i smanji neželjene vibracije tijela, što doprinosi poboljšanju udobnosti i upravljivosti.

Kopirati
Drag cursor here to close