Land Rover u Frankfurtu predstavio novi Discovery SVX
Luksuz i performanse
OBJAVA: Utorak, 12. rujna 2017. 13:23
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K.
Land Rover u Frankfurtu predstavio novi Discovery SVX
0

Napredan sustav Hydraulic Active Roll Control zadužen je za izvođenje sporih, a zahtjevnih terenskih manevara.

Luksuz, performanse i terenske sposobnosti tri su karakteristike koje su Britanci željeli postići modelom Land Rover Discovery SVX.

Uz povećanu visinu podnice i dodano zakrivljene prevjese povećani su ulazni i izlazni kutovi. Ugrađene su gume dimenzija 275/55 R20, a napredan sustav Hydraulic Active Roll Control zadužen je za izvođenje sporih, a zahtjevnih terenskih manevara, piše Autopress.

Kako Land Rover Discovery SVX ne bi bio u podređenom položaju niti na asfaltu ugrađen je 5-litreni V8 motor sa 520 KS. To bi mu trebalo biti dovoljno za cestovne okršaje sa suvremenim SUV-ovima njemačkih premium proizvođača.

Premda su mnogi isprva pomislili kako je Land Rover Discovery SVX samo konceptna izvedba, uprava britanskog proizvođača potvrdila je kako kreće s proizvodnjom u prvom kvartalu 2018. godine.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.