Impreza koju je testirao Colin McRae prodana za šestoznamenkasti iznos
WRX STI
OBJAVA: Srijeda, 14. lipnja 2017. 11:13
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K
Impreza koju je testirao Colin McRae prodana za šestoznamenkasti iznos
0

Oznaka šasije je 001 što u prijevodu daje do znanja da je to automobil koji je služio za interna ispitivanja

Subaru Impreza WRX STI po specifikaciji WRC-a na dražbi je postigla cijenu od čak 250.000 eura, a koristio ju je i Colin McRae. Britanska relijaška legenda za momčad Subaru World Rally Team nastupao je od 1993. do 1998. godine. Naslovom iz 1995. postaje je prvi Britanac kojem je uspjelo osvojiti naslov, a istodobno se upisao i kao najmlađi osvajač naslova Svjetskog prvenstva u reliju. Rekord je to koji nije srušen, piše Autopress.

 No, vratimo se prodanom automobilu Subaru Impreza WRX STI. Oznaka šasije je 001 što u prijevodu daje do znanja da je to automobil koji je služio za interna ispitivanja. Naravno, vozio ga je i sam Colin. Ali, auto je preživio sve nedaće pa je postao najskuplji Subaru Impreza u povijesti autoindustrije.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.