120 godina Škode

Hercegovina Auto predstavio novi Superb i najavio popust na 120 vozila

AutoMoto / Flash | 24. 11. 2015. u 14:50 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Superb predstavlja samo još jedan primjer u nizu 120-godišnjeg inovativnog razmišljanja u Škodi. Njegov dizajn nije samo lijep izvana, nego je lijep, funkcionalan i prostran iznutra. To je savršen automobil i za obitelj i za poslovne svrhe'', rekla je Elma Kapić, prodajna savjetnica Hercegovina Auta u kojem je u utorak upriličeno svečano predstavljanje novog Škodinog modela.

Noviteti koje sa sobom nosi novo Škodino vozilo su u prvom redu funkcionalnost. Superb se može pohvaliti najvećim prtljažnikom od čak 625 litara, koji ima virtualnu pedalu te se otvara pokretanjem noge ispod njega, tri visinska položaja otvaranja.

Superb najsigurnije vozilo

Kada se govori o sigurnosti, s pravom se može reći da je Superb najsigurnije vozilo zbog niza radara, senzora i čak devet zračnih jastuka, koji vas u svakom trenutku štite i misle na vašu sigurnost.

Tu je i nova era povezanosti, jer Škoda prati sve trendove najnovije tehnologije i može zadovoljiti sve potrebe povezivanja putnika s cijelim svijetom.

Što se tiče komfora, njega čine prostrani prostor za noge, srednji nasloni za ruke, troozonska klima, ambijentalna svjetla, izbor režima vožnje te udobna sjedišta s funkcijom memorije.

Škoda je poznata po Simply Clever rješenjima koja nam pomažu da odlažemo stvari u vozilu na mjesto kako bi smo ih prije našli i bile nam pristupačnije, da pijemo svoju kavu bez prolijevanja, da nam je strugalica ili parking karta na mjestu. To su jednostavna rješenja koja život i vožnju čine lakšim.

Superb nudi dizelske motore 2.0 s 110 kW i 140 kW, dok benzinski motori za naše tržište idu u obliku 1.8 TSi od 132 kW. Od razine opreme u ponudi su tri vrste – Ambition, Style i L&K. Sve tri razine opreme nude funkcionalnost, udobnost, eleganciju, a na kupcu je da pronađe onu razinu opreme koja mu odgovara.

Najbolje vozilo u Škodinoj povijesti

''S pravom se može reći da je Superb treće generacije najbolje vozilo do sada u 120-godišnjoj Škodinoj povijesti'', rekla je Kapić.

Istaknula je kako Škoda slavi 120 godina postojanja i na ponudi su povodom toga 120 modela vozila, odmah dostupnih s popustom do 3000 KM.

Hercegovina Auto je ovlašteni trgovac i serviser Škoda vozila. S dugom tradicijom poslovanja, trudimo se našim klijentima pružiti najbolju uslugu.

Pored prodaje i servisiranja u našoj djelatnosti nudimo i lakiranje svih vrsta vozila i s pravom možemo reći kako je taj sektor vodeći u Hercegovini.

Naši klijenti se mogu obratiti ljubaznom osoblju i zatražiti bilo kakav savjet i uslugu svakim radnim danom od 8 do 16.30 sati, a subotom do 13 sati.

Tu su i testne vožnje određenih modela Škoda vozila, savjeti za kupce, zamjena ''staro'' za novo, popusti, akcije te raznovrsni način financiranja.

''Dođite u naš salon na Bišću polju i uvjerite se u kvalitetu pružanja usluga jer vaše zadovoljstvo je naš cilj'', poručuju iz Hercegovina Auta.

Kopirati
Drag cursor here to close