Stanje na cestama

Gužve na granicama - čeka se i do dva sata

AutoMoto / Flash | 10. 08. 2017. u 12:21 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog izrazito visokih temperatura u dnevnim satima, savjetuju se vozači da tijekom dužih putovanja prave češće stanke.

Apel za sve sudionike u prometu (uključujući i motocikliste, bicikliste i pješake) da budu maksimalno oprezni i da poštuju prometne propise.

Upozorava se na blizinu požara na dionici Baraći-prevoj Mlinište (M-15 Mrkonjić Grad-Glamoč). Također se skreće pozornost na izlaske divljih konja na prijevoju Borova Glava (M-16 Livno-Šuica).

Povremeni kraći zastoji aktualni su na dionicama gdje se izvode sanacijski radovi, a izdvajaju se cestovni pravci: M-5 Donji Vakuf-Travnik, M-4 Tuzla-Kalesija i M-16 Bugojno-Kupres.

Na magistralnoj cesti M-16.2 Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje zbog radova na deminiranju terena u mjestu Osojnica, od 08.00 do 16.00 sati mogu se očekivati povremene kraće obustave prometa.

Na graničnim prijelazima Velika Kladuša i Ivanica pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, a zadržavanja su do dva sata.

Na GP Bosanski Brod na izlazu iz BiH čeka se oko 45 minuta, a na prijelazima Deleuša i Osoje zadržavanja su oko 30 minuta.

Na GP Doljani na ulazu u BiH čeka se također do 30 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su kraća, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close