U Detroitu

Djelimično otkriven Mercedes GLA

AutoMoto / Testovi | 03. 01. 2017. u 13:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službena premijera restiliziranog kompaktnog crossovera održat će se u ponedjeljak 9. siječnja na auto-salonu u Detroitu, piše B92.

S obzirom da je proteklo nešto više od tri godine otkako je Mercedes predstavio model GLA na frankfurtskom sajmu automobila 2013., došlo je vrijeme za modernizaciju ovog vozila. Uoči službene prezentacije redizajnirane verzije, njemački proizvođač objavio je prvu teaser-fotografiju osvježenog GLA.

Iako je fotografija djelimično zatamnjena, naziru se diskretne promjene na prednjem dijelu vozila, poput novih svjetala za maglu i preobilikovane maske hladnjaka i branika. Treba očekivati i manji redizajn zadnjeg dijela automobila, u vidu izmijenjenih stop svjetala i restiliziranog branika.

Osim toga, Mercedes će kupcima vjerojatno ponuditi i neke nove nijanse boja vanjskog dijela, kao i novi dizajn alu felgi. Promjene će obuhvatiti i kabinu vozila, uključujući modernizaciju multimedijalnog sustava, a na raspolaganju će biti i novi dezeni sjedišta.

Više detalja bit će poznato nakon premijere Mercedesa GLA u Detroitu, a prvo pojavljivanje pred europskom publikom verzija za 2017. imat će na ženevskom auto-salonu u ožujku.

Kopirati
Drag cursor here to close