makar kao igračka :)

BMW M3 E30 u Lego varijanti? Može!

AutoMoto / Flash | 16. 05. 2017. u 07:15 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj prijedlog na službenim stranicama danske kompanije treba dobiti 10 tisuća glasova, nakon čega ide na razmatranje od strane dizajnera i marketinških stručnjaka Lega

Naime, korisnici na službenoj Lego stranici mogu poslati svoje prijedloge proizvoda, a jedan od tih prijedloga upravo je ovaj BMW M3 E30. Korisnik Dani87 sastavio je 3 različite varijante ovog legendarnog modela. Pritom je pazio na detalje, pa se na ovoj igrački mogu otvarati vrata, prtljažnik i poklopac motora, a stavljene su i naljepnice koje daju do znanja da je riječ o M modelu, piše Jutarnji. 



Postoji šansa da ćemo ovaj model vidjeti i na policama dućana. Naime, nakon što je na službenoj stranici postavljen prijedlog, sljedeći korak je skupiti 10 tisuća glasova publike u određenom vremenskom periodu. Ako to uspije, čeka se odobrenje dizajnera i marketinških stručnjaka iz Lega, i nakon toga kreće proizvodnja. U svakom slučaju, smatramo da je riječ o odličnom primjerku i bilo bi lijepo kad bi se našao u dućanima diljem svijeta.








Kopirati
Drag cursor here to close